fbpx

Despre universul Little Joy

Universul nostru, Littlejoy a fost creat pornind de la o serie de valori fundamentale bine definite, pe care dorim sa le transpunem in viata copiilor cu ajutorul parintilor.

Scopul nostru esential este sa ne asiguram ca cei mici se dezvolta intr-un mediu sanatos si echilibrat. Tocmai din acest motiv ne dorim, prin intermediul produselor noastre, sa le transmitem copiilor, inca de la o varsta frageda, importanta responsabilitatii fata de conservarea mediului inconjurator.

Atentia acordata calitatii materialelor folosite, confectionarea hand made a produselor din lemn, bumbac organic, in, canepa, lana si alte materiale ecologice definite de un stil original al carui scop principal este confortul copiilor, utilitatea si mai ales, durabilitatea, au reprezentat cerintele in functie de care ne-am gasit colaboratori, insa grija pe care o acordam fiecarui detaliu a facut sa ii avem aproape pe cei mai premiati producatori la nivel european, recunoscuti oficial pentru calitatea superioara a produselor.

Noi credem ca tot ceea ce ii inconjoara pe copii, trebuie sa fie ecologic, durabil si calitativ astfel incat obiectele cu valoare emotionala sa poata fi transmise si apreciate de generatiile viitoare.

In speranta impartasirii acestor valori comune, va asteptam cu drag, sa faceti parte din universul micilor bucurii, Littlejoy insemnand mai mult decat simple produse pentru copii!

Littlejoy… natural and ethical care…!